Вгору

Огляд ноутбука для ігор Gigabyte AERO 15-W9-RT4P


Серія ігрових ноутбуків Gigabyte AERO 15-W9 була анонсована на початку 2019 року. Її головна особливість - відеокарти NVIDIA GeForce RTX новітнього покоління Turing з підтримкою трасування променів. Модель AERO 15-X9-RT4K5MP оснащена 6-ядерним процесором Intel Core i7-8750H, 16 ГБ оперативної пам'яті і графічним адаптером NVIDIA GeForce RTX 2060.


Поєднання характеристик «заліза» дозволяє комфортно відтворювати гри на екрані IPS 15,6 дюйма з роздільною здатністю 1920x1080. Цей топовий геймерський ноутбук впорається з будь-якої ігрової навантаженням і видасть відмінну картинку з хорошою частотою кадрів.

відеокарта

Комплектний адаптер GeForce RTX 2060 відноситься до економною серії Max-Q, яка видає високу продуктивність при зменшеному енергоспоживанні. На практиці це означає незначну перевагу над самими продуктивними адаптерами попереднього покоління, але при цьому наявність трасування променів RTX і згладжування DLSS представлені разом з новою архітектурою чіпів.

процесор

Шестиядерний Intel Core i7-8750H працює на частотах від 2,2 ГГц до 4,1 ГГц під навантаженням. Як частоти, так і кількості ядер процесору цілком вистачає, щоб підтримувати продуктивність в іграх на рівні і не бути обмежуючим фактором для відеокарти. Для найвимогливіших до швидкостей геймерів в лінійці AERO 15-W9 є моделі з процесором Core i9-8950HK.

Запам'ятовуючий пристрій

Ноутбук укомплектований 512 ГБ SSD моделі Intel SSD 760p, що означає надійність і високі швидкості. Також є ще один слот M2 для другого накопичувача. Важливо відзначити, що Gigabyte починаючи з цього покоління відмовилися від принципу комплектування «тим, що є» - ноутбуки завжди будуть поставлятися з SSD і іншими вузлами тільки від заявлених виробників. А це означає, що можна не сумніватися в їх якості і не займатися детальним з'ясуванням походження начинки перед покупкою.

Штучний інтелект

Нові технології інтелектуальної обробки дій користувача, що з'явилися в портативних гаджетах, тепер беруть участь і в роботі ноутбуків. У Gigabyte AERO останньої хвилі використовується система штучного інтелекту, що базується на хмарної платформі Microsoft Azure Cloud. Процесор, відеоадаптер, система охолодження, підсвічування і звук можуть оптимізувати режим своєї роботи під виконувані завдання на основі досвіду експлуатації.

Тенденція останнього року на ринку ноутбуків - зменшення ваги та розміру навіть найпродуктивніших геймерських пристроїв. Вага лептопа дорівнює 2,1 кг, максимальна товщина - всього 19,9 мм. При цьому всередині встановлений потужний акумулятор на 94,24 Втч. Працює ноутбук під керуванням Windows 10 Pro.

Гральний ноутбукGigabyte AERO 15-W9-RT4Pвже можна купити в інтернет-магазиніiTMag, Як і інші моделі лінійки AERO і ще однієї геймерскойсерії Gigabyte, AORUS. Слідкуйте за новинками і не відмовляйте собі в задоволенні від проходження ігор з найкращими графічними настройками!

підписка на розсилку

Підписатися