Вгору

Огляд ігрового ноутбука HP Omen 17-cb0017ur Black (7QC82EA)

Лінійка Omen 17-CB00 - вершина топа ігрових ноутбуків HP серії Omen. У неї входять пристрої випуску 2019 року. Лептопи оснащені потужними відеокартами, до 32 ГБ оперативної пам'яті і процесорами Core i7 дев'ятого покоління. Отримати найбільш яскраві враження від ігор дозволяє дисплей IPS на 17,3 дюйма з частотою оновлення 144 Гц. В офіційних матеріалах HP говорить про цю модель як про ігровий персональному комп'ютері в форм-факторі ноутбука, підкреслюючи його міць.



Конфігурація HP Omen 17-cb0017ur

Модель Omen 17-cb0017ur оснащена процесором Intel Core i7-9750H з 6 ядрами. Працюючи в спокійному стані на частоті 2,6 ГГц ядра чіпа під навантаженням здатні розвивати до 4,5 ГГц.


Відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti оснащена 6 ГБ вбудованої пам'яті і здатна показати переваги сучасних ігор з високим фреймрейтом на екрані з частотою 144 Гц.


Оперативної пам'яті розміром 16 ГБ вистачить для переважної більшості ігор. Саме такий розмір найчастіше вказується в їх вимоги. Ще стільки ж пам'яті можна додати при бажанні.

Твердотільний накопичувач 512 ГБ дозволить розмістити не тільки операційну систему, але і не скільки сучасних ігор, інсталяційні пакети яких можуть займати понад 100 ГБ. Ігри будуть працювати плавніше, ніж на звичайному жорсткому диску - зменшиться час завантаження збережень, навантаження рівнів, збільшиться швидкість будь-якого іншого обміну даними між постійною і оперативною пам'яттю в процесі гри.

Корпус ноутбука

Фірмова фішка ноутбуків Omen 17-cb00 - скошені від країв до центру нижні кути дисплея, що створюють враження піднесеною над клавіатурою кришки. Візуальне рішення змушує ноутбук з розмірами 405х295х27 набагато витонченіше. Лептоп досить масивний, він важить 3,31 кг.

З боків ноутбука розташовані роз'єми HDMI, Mini-DisplayPort, три порти USB 3.0 і один USB 3.1 Gen2 (Type-C) і два роз'єми аудіо 3,5 мм. На задній стороні - досить широкі отвори видування гарячого повітря, а на нижній межі - досить велика решітка, через яку вентилятори системи охолодження забирають повітря. Матеріал корпусу рельєфний і не мазкий, відбитків на ньому практично не залишається.

клавіатура ноутбукаHP Omen 17-cb0017ur Black (7QC82EA)повнорозмірна, з добре виділеним цифровим блоком справа і невеликим вертикальним блоком функціональних клавіш зліва. За допомогою фірмової утиліти, що йде в комплекті можна задавати макроси для кнопок і регулювати підсвічування.

Система охолодження представлена ​​цілими п'ятьма тепловими трубками і двома кулерами. Трубки щільно прилягають металевими панелями до найгарячіших компонентів і забезпечують відмінний тепловідвід.

Ноутбук Omen 17-cb0017ur показує відмінну продуктивність в іграх, які повністю розкриваються на якісному дисплеї з високою частотою оновлення. Інтернет магазинiTMagзавжди радий представити найкращі і найбільш актуальні ігрові ноутбуки HP та інших виробників.




підписка на розсилку

Підписатися