Вгору

Новий комп'ютер Mac Pro і монітор від Apple

На заході для розробників WWDC компанія Apple представила оновлений комп'ютер Mac Pro і монітор Pro Cinema XDR. Новинки, розраховані на професіоналів, виготовлені і укомплектовані на найвищому рівні. З оновленням Apple повернулася до традиційного дизайну комп'ютерних корпусів замість використовуваної в попередніх поколіннях бочкообразной компонування. Корпус з алюмінію виконаний суцільним і легко знімаються зі «скелета» для доступу до начинки.

Як процесор Apple Mac Pro використовує Intel Xeon. Максимальна комплектація передбачає чіп з 28 ядрами і 56 потоками. Завдяки 12 слотів DDR4 підтримується до 1,5 ТБ ОЗУ. Для встановлення відеокарт і іншого «заліза» передбачено 8 слотів PCI Express. Висновок відео забезпечує Radeon Pro 580X або блок з Radeon Vega II. Родзинкою комплекту є апаратний прискорювач роботи з графікою Afterburner ProRes and ProRes RAW accelerator card. У комп'ютер можна буде встановити до 4 ТБ SSD. Харчування подає блок на 1280 Вт.

Монітор Pro Cinema XDR має 32 дюйма в діагоналі, що більше, ніж у всіх раніше виготовлених моделей Apple. Його дозвіл 6К (6016 × 3384 точки) явно розраховано на роботу з просунутою графічної оснащенням нового Mac Pro. Матриця IPS з фірмовою функцією просунутого динамічного рівня XDR підтримує охоплення DCI-P3, 10 біт колір при контрастності 1 000 000: 1 і яскравості до 1600 ніт. Інтерфейсом підключення служить Thunderbolt 3.



підписка на розсилку

Підписатися