Вгору

Новинка Apple Watch скоро у продажу!

Представляємо Вашій увазі новинку від компанії Apple, розумні годинник Apple Watch!

Можливості Apple Watch

Високотехнологічні годинник Apple Watch розроблялися з таким ухилом, щоб бути і стильними та на передовій модних речей. Компанія Apple знову задала тенденцію, і на цей раз це найдосконаліший гаджет зі світу цифрових годин. Ми намагалися порівняти їх з конкурентами, але чесно кажучи порівнянь немає, їх просто немає!
Годинник не тільки можуть бути просто показником часу, але і освітлювачем подій проходять у Вашому iPhone. Основний ухил саме на те щоб ви як користувач сучасних гаджетів, завжди були в курсі всіх повідомлень не дістаючи телефон з кишені, або не чіпаючи його з того ж столу або сумки.
Годинники самі сповістять Вас про те що у вас повідомлення, і зроблять це у вигляді вібрації яка чим то скидається на дотик вашої руки.
Володар Apple Watch, завжди в курсі вхідного дзвінка, смс, надходження листа на вашу пошту завдяки певному жесту змахування, який в свою чергу дає команду на відкриття центру повідомлень, і в ньому вже ви знайдете все оповіщення, дзвінки, листи і тд.
Apple Watch вміють попередити свого господаря про заходи з календаря, ситуацію на дорогах, давши раду, коли Вам зручніше за все виходити з дому на зустріч, роботу, або просто на прогулянку в будь-яку частину міста.

Точний час

Працюючи ж поза тандему зі смартфоном, годинник вміють автономно вирішувати багато завдань, т.к в їх володінні присутній той же наручний хронометр, яка не похід на всі інші з якими вам доводилося стикатися. Apple Watch працює не тільки з календарем, хронометром, а й з контакт листом!


інтерфейс

На дисплей Apple Watch виводиться віджет будильника, погоди, вибрати колірну гамму, включити деталізацію хвилин, секунд, мілісекунд, а так само схід і захід сонця. Звернувши погляд на кисть руки, вам буде представлено час саме так як вам зручно.




Мультимедіа

У годиннику дуже ємний накопичувач як для даного виду продукції, і становить він аж цілих 8 Гб! Хоча Apple і додумалися загнати в годинник стільки пам'яті, проте, на своїх умовах! Пам'ять пристрою розбита на частини, наприклад під фото 75 МБ, а для музики виробник відвів 2 ГБ. Що саме з контенту синхронізувати з Apple Watch, відведено для вирішення самим користувачем. Для цього вам допоможе додаток Apple Watch встановлене на вашому iPhone. Якщо ж у вас в наявності є бездротові навушники, або динаміки з можливістю сполучення по Bluetooth, то Apple Watch може виступити справжнім медиацентром, і без сполучення зі смартфоном. Нехай для завзятих меломанів 2Гб це не серйозно, проте, 250 пісень у вас завжди в ваших годинах. Всі інші збірники вашої музики можна прослуховувати в парі зі смартфоном.



фітнес

Завдяки тому, що годинник напхані такими функціями як гіроскоп, барометр, акселерометр і гіроскоп, Apple Watch можуть аналізувати вашу активність, і формувати повну картину витрат енергії власника годин. І найголовніше комп'ютер на вашому зап'ясті запропонує вам рекомендації щодо поліпшення вашої форми, наприклад, спалених під час спорту калорій.
Як тільки годинник сполучаються з iPhone, вся інформація потрапляє в додаток (Fitness), яке в свою чергу збирає всю статистику активності, а концентратор «Здоров'я» інтегрує отримані дані з іншою інформацією, формуючи загальну картину стану здоров'я людини.



платежі

Т.к годинник несуть в собі комунікаційний модуль NFC, в Apple Watch присутня повна підтримка мобільних безконтактних платежів Apple Pay. Вам всього лише потрібно 2 рази клікнути на кнопку «Друзі», що знаходиться поруч з цифровою головкою, і докласти годинник до платіжного терміналу. Все, покупка здійснена!


Безпека

В Apple Watch передбачена досить потрібна і зручна захисна функція, яка за коштами електрооптичних датчика дає зрозуміти годинах, одягнені вони на руку, або зняті. Як тільки користувач надягає годинник на зап'ясті, одразу ж Apple Watch зажадає ввести код безпеки, а ось після зняття годин гаджет заблокується і не дозволить, наприклад, проводити ту ж оплату до тих пір, поки знову не ввести захисний код.
Ще одна фішка в тому, що гаджет може бути цифровим ключем, наприклад, для ваших дверей. Вам необхідно докласти Apple Watch до цифрового замку, і ви зможете увійти в будинок, не риючись в сумці і кишенях, щоб знайти той вічно губиться ключик.
Годинник не зможуть вийти в інтернет, скористатися GPS і Siri т.к для цього потрібно пару з вашим смартфоном в обов'язковому порядку.
А ось завдяки автономно працюючому застосуванню Passbook, ви завжди зможете використовувати посадочні талони, картки знижок картки, і квитки. Годинники навіть нагадають вам коли потрібно буде ними скористатися.


І найголовніше, компанія ITMag незабаром представить годинникApple Watchдо продажу! Слідкуйте за новинами!

підписка на розсилку

Підписатися