Вгору

Незвичайний ігровий ноутбук ASUS ROG Mothership

Напередодні виходу на ринок системної логіки Intel Tiger Laker і відеокарт RTX 3xxx інженери компанії Asus постаралися здивувати найбільш вимогливих геймерів незвичайним комп'ютером з актуальних топовим «залізом». Ноутбук ASUS ROG Mothership GZ700GX забезпечений 8-ядерним 16-потоковим процесором Intel Core i9-9980HK і графічним адаптером NVIDIA GeForce RTX 2080. Найпотужніша начинка розташовується в єдиному блоці з екраном, а клавіатура служить зручним знімним аксесуаром. Монокорпус забезпечений відкидається підставкою для зручного розташування на столі.


апаратні особливості

Головне для любителя комп'ютерних ігор - потужна відеокарта. Рішення від Asus дасть велику фору іншим ноутбуком з такою ж графікою. Потужність, споживана GeForce RTX 2080 спільно з 8 ГБ відеопам'яті GDDR 6 дорівнює 200 Вт - лише на 15 Вт менше, ніж у десктопного варіанту. Солідний запас дозволив підняти частоти відеочіпа, зробивши його продуктивніше.

Ноутбук комплектується найсучаснішими засобами підключення і зв'язку. На його корпусі розташовано 1 роз'єм USB 3.2 Gen 1, 3 гнізда USB 3.2 Gen 2 і по одному роз'єму USB 3.2 Gen 2 Type-C з підтримкою Thunderbolt 3 і DisplayPort 1.4. Ще є 2,5-гігабітний провідний інтернет, HDMI 2.0, два міні-джека аудіо і кардрідер. Усередині корпусу прихована бездротовий зв'язок Wi-Fi 5 (802.11aс) і Bluetooth 5.0. Пам'ять представлена ​​64 ГБ ОЗУ і трьома твердотільними накопичувачами по 512 ГБ.


Незвичайний форм-фактор

При розкладанні ноутбука його підпора відставляється тому, а пристебнута магнітним замком клавіатура відкривається вперед. Можна використовувати її в такому положенні, якщо потрібен комфортний кут роботи, а можна просто від'єднати і клавіші продовжать працювати - ASUS ROG Mothership GZ700GX підтримує бездротове підключення клавіатури. Для автономної роботи в ній передбачений власний акумулятор. Кнопки, решітчаста панель під екраном і логотип на нижній стороні клавіатури забезпечені RGB-підсвічуванням.


ASUS ROG Mothership - потужний пристрій, виконане в інтригуючому дизайні. Всі його елементи розроблені для зручності гри і естетичної насолоди від зовнішнього вигляду. В інтернет-магазиніiTMagвже можна придбати модельASUS ROG Mothership GZ700GX (GZ700GX-XB98K)та інші престижні ігрові ноутбуки.

Категорія:Ігрові ноутбуки

підписка на розсилку

Підписатися