Вгору

Потужний ігровий трансформер Acer Predator Triton 900

Ноутбук Acer Predator Triton 900 PT917-71-78FC (NH.Q4VAA.004) привертає до себе увагу навіть якщо не знати про його просунутої «начинці». Унікальний форм-фактор геймерських лептопів Triton підвищує зручність і розширює варіанти використання ноутбука. Екран можна встановити під будь-яким кутом відносно горизонтальної осі, що проходить через його центр, наближати і видаляти зі зміною ступеня нахилу. Пристрій можна використовувати як планшет - дисплей з роздільною здатністю 4К забезпечений сенсором.


Зовнішній вигляд і конструкція

Трансформація Predator Triton 900 в стан планшет досягається не традиційним поворотом кришки до тильної частини клавіатурного блоку, а розташуванням поверх з перекриттям клавіш. Також легко перетворити його в екран з підставкою для перегляду фільмів.

Така гнучкість можлива завдяки фірмовому кріпленню Ezel. Незважаючи на гадану крихкість конструкції, кріплення якісне і надійне. Як і весь металевий корпус, виточений зі сталі. Приємний бонус - веб-камера з роздільною здатністю Full HD.


Клавіатура лептопа зрушена в передню частину нижнього блоку, що дозволяє зручніше розташувати екран. Тачпад перенесений вправо, на місце цифрового блоку. Внизу розташовані і динаміки. Клавіатура механічна, з неімітірованним максимумом натискань, хід клавіші добре відчувається і супроводжується виразним звуком. Підсвічування кнопок індивідуальна, гнучко настроюється.

Система розташування екрану розширює кількість сценаріїв використання. З таким портативним комп'ютером ідеально завалитися на диван, в нескладні казуальні ігри можна грати за допомогою сенсора без застосування клавіатури. Однак потрібно врахувати чималу вагу - 4,5 кг. Все ж Predator Triton 900 позиціонується заміною стаціонарного ПК Для перенесення Predator Triton 900 важливо ретельно підібрати ранець, так як він поміститься далеко не в кожен кейс для 17-дюймових ноутбуків.


апаратна частина

«Залізо» Triton 900 PT917-71-78FC легко впорається з будь-якими іграми в дозволі 3840x2160. Всередині встановлена ​​повноцінна відеокарта NVIDIA GeForce RTX 2080 з 8 ГБ вбудованої пам'яті. Розмір оперативки дорівнює 32 ГБ. Ігрові дані обробляє 6-ядерний 12-потоковий процесор IntelCorei7-9750H. Накопичувач SSD об'ємом 1 Терабайт дозволить розмістити і швидко запускати кілька топових ігор, розмір файлів може значно перевищувати 100 ГБ. Швидкість твердотільного накопичувача - до 3400 Мб / с для читання і 2500 Мб / с для запису даних.

Ігровий лептопAcer PredatorTriton 900 PT917-71-78FC (NH.Q4VAA.004)забезпечує чудову продуктивність у всіх іграх з максимальними настройками якості картинки. Він виглядає ефектно і зручний в експлуатації на столі, в кріслі або в положенні лежачи. Знайти Triton 900 і інші продуктивні геймерські ноутбуки можна в каталозі інтернет-магазинуiTMagвже зараз!

підписка на розсилку

Підписатися