Вгору

Кращий ігровий ноутбук в Україні

Серія ігрових ноутбуківAsus ROGє межею мрій кожного геймера. Ці машини забезпечують найкращу серед портативних комп'ютерів продуктивність в поєднанні з якісним звуковим супроводом і максимальною зручністю управління. Продумана система охолодження потужного «заліза», прихованого всередині корпусу оберігає його від перегріву і добре вписується в фірмовий дизайн. Інтернет магазинiTMag представляєАСУС РІГ Г752ВИ- кращий ігровий ноутбук в Україні.

купить игровой ноутбук

покращений дизайн

Від дорогого ноутбука найвищого класу потрібно не тільки безальтернативна продуктивність, але і першокласне оформлення. В компаніїAsusвідійшли традиційного чорно-червоного дизайну таких моделей на користь ефектного поєднання сірого і оранжевого. Грубі рівні кути змінили витончені вигини. Ноутбук виглядає легше, хоча насправді він трохи габаритніший свого попередника в серії G751JY.

игровые ноутбуки цены

У багатьох зонах корпусу пластик був замінений алюмінієм. З нього виконана тильна частина монітора (завдяки чому кришка не прогинається) і частково нижнє відділення.

хороший игровой ноутбук

Всю задню частину займає решітка системи охолодження, як і поворотний шарнір ноутбука виконана в мідному кольорі. Роз'єми розташовані виключно з боків, передня грань стильно заужена, не несе гнізд і елементів управління.

игровые ноутбуки 2016 цены

Справжній хіт - підсвічування корпусуАСУС РІГ Г752ВИ. Використовуються червоний і помаранчевий тони, останнього набагато більше.

лучшие ноутбуки

Підсвічування клавіатури, як зазвичай, червона, за бажанням можна залишити тільки її, відключивши іншу ілюмінацію.

игры на ноутбук

апаратна начинка

Під алюмінієм і пластиком ховається саме продуктивне апаратне забезпечення. МодельАСУС РІГ Г752ВИ (Г752ВИ-ДН78)оснащена процесоромIntel Core i7-6820HK. Він обходить по потужності більшість настільних моделей, не кажучи вже про ноутбуках - в поєднанні з передовою логікою Intel працюють4 фізичних ядраі8 потоків HyperThreading, Номінальна частота дорівнює2,7 ГГці піднімаєтьсядо 3,6 ГГцзавдякиTurboBoost. При цьому тепловиділення процесора не перевищує45 Вт.

Відеоігри виводь наFullHD IPSмонітор адаптерNVidia GeForce GTX 980Mз8 Гбпам'яті. Потужніше відеокарти в ноутбуках ви не знайдете. Якщо для вимогливих ігор не вистачить і такого обсягу відеопам'яті, на допомогу прийдуть вражаючі64 ГБ оперативної пам'яті DDR4. Звук найкращої якості створюється чіпом Realtek ALC668 і виводиться на вбудовані2 динаміка і 1 сабвуфер.

Для ігрових цілей важливо швидке зчитування і запис даних. ноутбук оснащений512 ГБ SSD, Але справа не тільки в типі накопичувача. Швидкість, що перевищує звичайні SSD забезпечуєпідключення по PCIe x4, Що дає перевагу в 2-3 рази по тестах перед підключенням AHCI. Для зберігання файлів додатково можна скористатися1000 ГБзвичайного жорсткого диска.

Для гри онлайн необхідні найкращі мережеві можливості. Контролер Intel Dual Band Wireless-AC 8260 дає можливість користуватися бездротовими протоколамиWi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac(До 867 Мбіт / с) іBluetooth 4.2 LE. Мережевий адаптер Realtek RTL8168 / 8111 забезпечує провіднийGigabit Ethernet.

Система охолодження

У цього вузла відразу 3 важливих завдання: забезпечувати температури не вище заявлених в специфікаціях, не створювати занадто багато шуму і протидіяти накопиченню пилу в корпусі. Фірмова система серії ROG чудово справляється на всіх трьох напрямках. В її основі - теплові трубки і два відвідних радіатора, обдуваютьсядвома кулерами.

купить ноутбук

Повітря виводиться через прорізи в задній решітці, його паркан відбувається через отвори з сіткою в нижній частині. Унікальна особливість - спеціальнийканал для відведення пилу, Що перешкоджає засміченню радіаторів і внутрішніх порожнин. Рівень шуму системи не відволікає від ігор або роботи за комп'ютером.

игровой компьютер

Кращий ноутбук для ігор - прямо зараз!

МагазинiTMag- найшвидший і зручний спосіб купити ігровий ноутбукАСУС РІГ Г752ВИ (Г752ВИ-ДН78) (Г-СІНК)в Одесі, Києві та по Україні. Подивитися, помацати і придбати його можна в нашому шоу-румі - модель знаходиться в безпосередньому наявності.

самые игровые ноутбуки

При бажанні, по місту покупку вам доставить кур'єр. Доставка в інші регіони здійснюється «Новою Поштою» і іншими перевізниками. Якщо вам набридли гальма і неякісна картинка в іграх - доторкніться до найвищої продуктивності і якості!


Ігрові ноутбуки

підписка на розсилку

Підписатися