Вгору

Кращі гаджети 2015 року

Кращий смартфон на Android


Цей рік був різноманітний на новинки, і кожна з них була одна краща за іншу. Але з точки зору багатьох гаджетоманів лідером сміливо і по праву можна назватиСамсунг Галаксі Сб. Багато скептиків говорили, що Samsung не візьмуться за шосту серію Galaxy, а просто випустить нову лінійку. У мережах навіть були пророкування про те, що смартфони компанії Samsung не зможуть утриматися на ринку. Але як би там не було, корейці зуміли нас здивувати, і випустили свій новий флагман, який виявився не тільки на висоті, але і зміг поставити тенденцію іншим компаніям! Коротко можна сказати так, смартфон на дуже хорошому і продуктивному процесорі, який в свою чергу виконаний по 14-нанометровому техпроцесу. Має кращу камеру року, а так само кращий дизайн, і кращий класичний смартфон. Все це без перебільшення належить до твору мистецтва від Samsung, моделі Galaxy S6.

інноваційний флагман


Ніхто не сумнівався в тому, що Apple продовжить дивувати своїх вірних шанувальників. В результаті компанія не підвела, і випустила самий інноваційний смартфон цього рокуiPhone 6s. Смартфон обзавівся 3D Touch, який компанія розробляла з кращими інженерами «інноваторами. Все таки дисплей з можливістю розпізнавання сили натискання, а так само адаптація під функцію доступу до швидких дій, це з точки зору покупців був сильним аргументом, принаймні таке ще не запропонував ніхто. Та й функція дуже цікава. Розробники ігор і додатків відразу ж відреагували на цю новинку, і почали активно писати як додатки, так і гри з адаптацією під 3D Touch. Чого вартий вже тільки вихід легендарної GTA III: Vice City Stories.

Смартфон для фанатів мобільного фото



Meizu MX5це гаджет, який вже щільно зарекомендував себе на ринку як найцікавіший камерофон цього року. У даного смартфона просто приголомшлива камера, а так само море гнучких налаштувань для більш глибокого ефекту. У наш час камера телефону як опція займає однією з найважливіших деталей. Величезна кількість людей володіють Instagram, куди щодня, якщо не щогодини викладають свої фото-роботи. Дана модель сміливо може назвати себе флагманом, і оптимально підійти для будь-якого навіть самого скурпульозно фотолюбителя, звичайно ж фотолюбитель мобільної версії камери.

Найцікавіший ноутбук на Windows


У даній номінації переможцем єASUS N550JK, Який працює на вже відточеною Windows 8.1 64bit. Насамперед це зручність, ноутбук як мобільний, так і ергономічний. Сенсорний екран, перетворює користування даними гаджетом в справжнє задоволення! У комплекті з потужним чотирьох ядерним процесором Intel Core i7 4700HQ 2,4-3,5 ГГц, хорошим обсягом озу 8 ГБ, передовий відкритий NVIDIA GeForce GTX 850M 2 Гб і щільною пам'яттю 1 ТБ, роблять його повністю відповідає всім потребам сучасного користувача. При всіх цих регаліях вага його становить всього 2.6 кг, а ціна просто казка!

Кращий китайський бренд



По праву цю номінацію можна віддати вже всесвітньо відомої компанії Xiaomi. Це і передові потужні смартфони, і зарядні пристрої, фітнес трекери, телевізори, аксесуари, і навіть взуття. Це говорить про те, що компанія розвивається, розвивається в різних напрямках, намагаючись (і у них це виходить) випускати свою продукцію найвищої якості за дуже прийнятними цінами. Тому в 2015 році, кращим китайським брендом можна сміливо назвати саме Xiaomi. А за те що вони зняли ярлик з китайських виробів, як зі свідомо ненадійних, у себе на батьківщині їм варто поставити пам'ятник!

Гаджет який зміг здивувати



До такого девайсу ми можемо віднести смартфонLenovo Zuk Z. Тут зібралися поєднання всього, що потрібно для смартфона як такого. Це і великий дисплей 5,5 "з роздільною здатністю 1920x1080, найпотужніший 4 ядерний процесор Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 2,5 ГГц, і відмінний запас ОЗУ в 3 ГБ, відмінний відеоприскорювач Adreno 330, ну і вбудована пам'ять об'ємом 64 ГБ дозволить користувачеві не боятися за потрібне для нього простір. Камера цілий 13 МП, робить як якісні фото, так і відео. Фронтальна камера 8 МП дозволяє вашому співрозмовнику бачити вас більш чітко при використанні відеодзвінків. Ну і найприємніше це ємна батарея, яка має аж 4100 мАг. Загалом, сміливо можемо говорити про те, що дана модель зуміла здивувати у всіх своїх параметрах!

Кращі годинник


До кращих годинах 2015 року, ми сміливо віднесемоPebble Time Round. Це найтонші і легкі годинник в світі, при тому, що можливості їх можуть, сміливо залишити позаду будь-якого конкурента. Розумні годинник повністю сумісні з Apple iOS і Android пристроями, бачать і відображають потрібну своєму користувачеві інформацію, керують камерою смартфона, музичним плеєром, і важать всього 28 грам! У той час коли йде максимальна мінімізація пристроїв такого плану, Pebble Time Round побив усі рекорди. Годинник має шкіряний ремінець, стильно виглядають на руці, можуть бути автономні до двох діб, мають захист від води і ударів IP67.

Кращий геймерський ноутбук


Тут номінацію отримав потужний ігровий ноутбукАСУС РІГ Г752ВЛ (Г752ВЛ-ДН71). Про нього можна сказати так: сів, і пропав! Будь-геймер, який розуміє, і поважає портативні ігрові ноутбуки, не пропустить повз цей вінець мистецтва. Мало того що в настільки не великий корпусі виробник зумів зібрати стільки потужних складових, так вони ще й продумали дизайн об'едененний зі зручним і ефективним охолодженням. Ну і варто наголосити на тому, що за стабільну і високошвидкісну роботу відповідає ультрасучасна ос Windows 10.

кращий планшет

Кращим планшетом цього року ми називаємоXiaomi mi pad 2. Це не Ipad в розробку якого вкладені мільйони доларів, і команда розробників кількістю з невелике місто))), це новинка яка по співвідношенню ціна / якість сміливо бере верхні позиції. У планшеті об'єднані і високі технології, і відмінне дизайнерське рішення, і потужність, а так само що є важливим - автономна робота! Загалом вистачить ганятися за брендами логотип яких коштує дорожче ніж наповнюваність, і звертаємо увагу на тих хто так само добре вміє робити хороші гаджети!

Кращий бюджетний смартфон


Цей гаджет хоч і потрапив в номінацію кращого бюджетника, проте він наповнений досить непоганим залізом. Представляємо вашій увазі недорогий смартфонDOOGEE DG280. Тут і чотирьох ядерний процесор MediaTek MT6582, спритний відеоприскорювач Mali-400MP2, всього 1 ГБ оперативної пам'яті ... так, лише один .. зате який! Оперативної! ))) Іншими словами перестаємо думати про високі параметрах ігор, і починаємо розуміти, що це все таки бюджетник, від нього багато чого вимагати не можна. Але ось парочку важких одночасно працюючих додатків, серфінг по інтернету, і онлайн 2 sim карти не змусять смартфон дати збій, або просто не осилити це. Для бюджетника це більш ніж, з чим його і вітаємо.

Самий збалансований азіат



Якщо вже ви вирішили що то замовляти з Китаю, по співвідношенню ціни і якості, то тут на погляд користувачів найкращим виявивсяXiaomi Mi4c. Смартфон напханий новими технологіями, володіє відмінним дисплеєм, шести ядерним процесором, якісним відеоприскорювачем, трьома гігабайтами оперативної пам'яті, хорошими камерами, щільним внутрішнім накопичувачем, і ємною акумуляторною батареєю. Чого ще потрібно сучасній гаджетоману. І тому самим збалансованим смартфоном в цьому році сміливо стає саме продукт відмінно зарекомендувала себе компанії Xiaomi.


підписка на розсилку

Підписатися