Вгору

Кінотеатр онлайн і стриминговый сервіс Apple TV+

Компанія Apple розширила функціональність Apple TV за рахунок онлайн-кінотеатру Apple TV +, перейменувавши сам додаток в Apple TV Channels. Оновлений сервіс стане платформою все-в-одному для перегляду TV і фільмів, об'єднавши перегляд широкого спектра сторонніх програм і власного контенту Apple. У магазині буде представлена ​​продукція Starz, Showtime, Hulu, HBO і інших компаній.

Для покупки будь-якого вподобаного медіа-контенту достатньо двох кліків. Придбані відео можна буде переглядати і оффлайн. Apple TV Channels включає весь потрібний функціонал, без необхідності переходити на сайти третіх сторін. Реліз планується в травні, крім портативних пристроїв нове TV буде доступно на комп'ютерах iMac і телевізорах відомих фірм. Телебачення Apple буде доступно більше ніж в 100 країнах світу.

В Apple TV + Не буде реклами в оригінальному контенті компанії. Більше 25 фільмів і серіалів вже знаходяться в розробці, їх можна буде побачити найближчим часом. Серед них - фантастичні, документальні, ігрові та дитячі проекти. Про вартість передплати і стороннього контента понад неї поки не оголошено.

підписка на розсилку

Підписатися