Вгору

iPhone 7 або iPhone 8 – що нового?

Паралельно з виходомiPhone XкомпаніяAppleпродовжила лінію традиційного дизайну останніх років, випустившиiPhone 8іiPhone 8 Plus. Апарати отримали скляну задню панель і три забарвлення: темно-сірий, сріблястий і золотий, близький до кремовому. Інші відмінності з першого погляду помітити складно. Розберемося, що ще покращено в новому iPhone.


Камера в iPhone 8

Від молодшої моделі чекали більш значних змін - перш за все, подвійний тиловий камери. Однак вAppleвирішили зберегти відмінності в позиціонуванні апаратів - варіант з меншим екраном отримав одну камеру. зберігши дозвіл12 МП, Камера з оновленим сенсором навчилася знімативідео дозволу 4k з частотою 60 кадрів в секунду. Таке відео виглядає набагато жвавіше і натуральніше, ніж традиційні 30 кадрів.

цікавий новийуповільнений режим, В якому якість1080pдоступно з частотою240 кадрів в секунду. У всіх нових iPhone є оптична стабілізація. В операційній системіiOS 11, Випущеної одночасно з пристроями істотно покращено алгоритм обробки цифрового зображення.

Процесор Apple A11

У минулому iPhone використовувався процесор A10 з чотирма ядрами. новий процесорApple A11обзавівся6 ядрамиі оновленимсопроцессором руху M11. У чіп вбудованийграфічний адаптер власної розробки, оновленіконтролер продуктивності, Є окремий процесоробробки зображень. За результатами перших тестів начинкаiPhone 8і X показала себе найшвидшою серед усіх смартфонів. Ось як виглядає швидкодію в порівнянні з конкурентами на прикладі конвертації двухминутного 4k ролика (графіка з сайту Tom`s Guide):



Бездротова та швидка зарядка

Нове покоління iPhone просунулося далеко вперед у технології зарядки акумулятора. Скляна задня стінка з'явилася не просто так - рішення прибрати метал дозволило реалізуватибездротову зарядку. ВAppleскористалися загальноприйнятимстандартом Qi, Для якого на ринку є безліч зарядних пристроїв. Компанія випустила і власний килимок для зарядкиAir Power- на ньому можна одночасно заряджатиiPhone 8, годинникApple Watch 3і навушникиAirPodsвновому кейсі.

Швидка зарядказа допомогою кабелю дозволяє домогтися50% позначки заряду за 30 хвилин. Варто відзначити, що в комплект поставкиiPhone 8такі пристрої не входять, як і Air Power, вони продаються окремо. У коробці зі смартфоном - звичайний зарядник.

Інші важливі нововведення

Модельний рядiPhone 8іiPhone 8 Plusотримав оновлення практично кожної характеристики. Крім перерахованого вище, список великий:

  • Стереодинаміки зі збільшеною на 25% гучністю
  • Збільшене на 25% загальну швидкодію і на 75% швидший відеоадаптер
  • Новий модуль зв'язку LTE Advanced
  • Режим екрану True Tone - підстроювання яскравості і колірного балансу під зовнішнє освітлення
  • Портретний режим роботи фронтальної камери
  • Оптимізація камери, процесора і сенсорів для віртуальної реальності
відмінностіApple iPhone 8 Plusвід сьомого «плюса» аналогічні перерахованим для молодшої моделі: то ж кількісне збільшення параметрів, оновлена ​​подвійна камера12 МП f / 1.8 + 12 МП f / 2.8з новими режимами ..

Як і раніше, модель є збільшеним аналогом молодшої. Це стосується і обсягу вбудованої пам'яті - для всіх нових iPhone доступні варіанти з64 ГБі256 ГБнакопичувача. Підводячи підсумок, можна назватиPhone 8іiPhone 8 Plusсерйозним апгрейдом попереднього покоління з незначно оновленим дизайном.

підписка на розсилку

Підписатися