Вгору

Інтелектуальні автономні порохотяги iRobot Roomba

Американська компанія iRobot - найбільш відомий і популярний виробник роботів-пилососів в світі. За 30 років роботи на ринку торгова марка заслужила любов користувачів і ентузіастів робототехніки. Інженери компанії прислухаються до думки покупців і фан-спільноти, постійно випускаючи нові, вдосконалені покоління пилососів. Технічне вдосконалення націлене на поліпшення інтелектуальних функцій, підвищення якості прибирання, посилення безпеки і зниження енергоспоживання. Інтернет магазинiTMagпредставляє актуальні моделі розумних пилососів iRobot в своєму асортименті.

iRobot Roomba e5 - доступне якість

недорогий пилососRoomba e5за допомогою ребристих гумових щіток і потужного потоку повітря здійснює 3-ступінчасту прибирання. Виступи на гумовій поверхні щільно прилягають до гладенькій підлозі, дереву або килимах, не упускаючи частинок сміття.

Інтелектуальні просторові сенсори, дозволяють Roomba e5 приймати до 60 рішень в секунду, прокладаючи шлях в квартирі. Сходи, ніжки столів, перепади висоти не стануть перешкодою для прибирання - пилосос обійде значні перешкоди і подолає невеликі.
Пил затримується фільтром, через який не проникають 99% її частинок. Бак для сміття зручно знімається і миється під краном.
iRobot Roomba e5 підтримує управління за допомогою голосових помічників Google і Alexa, включаючи дистанційний старт, зупинку і відстеження прибирання.

iRobot® Roomba® i7 + - комплексне прибирання

Моделі пилососів iRobot Roomba з приставкою «плюс» оснащені системою автоматичного скидання сміття. ВикористанняRoomba i7 +дозволить забути про прибирання підлоги на місяць або більше. Пилосос самостійно прибере, зарядиться і спорожнити бак в спеціальний контейнер. Його ємність дозволяє здійснити до 30 ретельних уброк із заповненням бака пилососа.

Завдяки системі орієнтації в просторі iAdapt з технологією vSLAM пилососiRobot Roomba i7знаходить не тільки безпечні, але і ефективні маршрути пересування, економлячи час і заряд. За допомогою заздалегідь складеного плану можна налаштувати прибирання відразу декількох поверхів. Інтелектуальна начинка пристрою запам'ятовує візуальні орієнтири і здатна самостійно скласти індивідуальний план збирання для кожної кімнати.

Roomba i7 оптимізований для роботи в кухні. Система розпізнає згустки бруду і пилу, перемикаючись на оптимальний режим роботи.

Захист від алергії з iRobot Roomba s9

Ретельна фільтрація і прибирання за допомогою пилососа Roomba s9 дозволить повністю позбутися від алергенних факторів - шерсті домашніх тварин і дрібного пилу. Відсутність заплутування і автоматична система очищення мінімізує контакт з неприємними частинками, що шкодять здоров'ю. Система просунутої прибирання кутів і важкодоступних місць виключить їх накопичення в житло.

Завдяки технології Imprint Link сухий прибиральникiRobot Roomba s9синхронізується з системами вологого прибирання Braava jet. Миття підлоги починається відразу після збирання пилу по сигналу, автоматично відправляється пилососом.
Спробуйте на практиці ці та інші актуальні моделіпилососів, Скориставшись пропозицією магазинуiTMag. Розумні пилососи дозволяють заощадити безліч вашого часу, що витрачається на прибирання.




підписка на розсилку

Підписатися