Вгору

Бездротові пилососи Dyson в iTMag

Можливості бездротових пилососів включають все необхідне для сухого прибирання відвідувань з різною площею і покриттями. Висока потужність, тривалий час роботи, зручність і зниження часу, що витрачається на прибирання, роблять їх гідною альтернативою традиційним провідним моделям. Компанія Dyson створила кілька поколінь компактних і ергономічних бездротових пилососів з різним технічним оснащенням і ціною.


Почни знайомство з Dyson V8

Недорогий пилосос V8 володіє базовими можливостями і достатній час автономної роботи при низькій вартості. Модель відмінно підійде для маленької, лаконічно обставленій квартири з невеликою кількістю килимових покриттів і м'яких меблів.

Заряду акумулятора вистачить на 40 хвилин прибирання. Встигнути прибратися допоможе індикатор запасу енергії. Пилососом вагою всього 2,63 кг легко керувати. Завдяки центрування тяжкості на рукоятці робити це можна однією рукою. При відкритті контейнера механізм очищення зчистити пил вниз. На апарат діє дворічна фірмова гарантія.

Розширені можливості Dyson V10

Пилосос Dyson V10 впорається з прибиранням 2-3-кімнатних квартир, з килимами і шерстю домашніх тварин, а також салонами авто. Зросла потужність дозволить швидко і глибоко очистити меблі.

Двигун, що знаходиться на одній осі з конвеєром, став на 20% могутніше. Більш ефективно працює викид сміття - маси пилу з розширеного контейнера моментально опиняються в пакеті для сміття. Прибирати автономно можна до 1 години, при цьому вага «десятки» лише на 5 грам вище, ніж у восьмої моделі.

Розумний пилосос Dyson V11

Старша версія автономних пилососів Dyson оснащена смарт-функціями. Система підбирає оптимальну потужність двигуна для поєднання ефективного прибирання та економії заряду. Режим роботи автоматично змінюється в залежності від типу покриття - насадка оснащена датчиком динамічного навантаження.

При більшій потужності Dyson V11 також здатний працювати без зарядки 1 годину. Вручну можна встановити один з трьох режимів роботи. Про її параметрах і про заряд розповість рідкокристалічний дисплей. Найпотужніший режим «Турбо» розряджає гаджет за п'ять хвилин, але дає найвищу силу всмоктування. Опрацювати годину дозволить режим «Еко». Версія пилососа зі змінними батареями працює до двох годин. Модельний рядпилососів Dysonможна знайти на сторінках інтернет-магазинуiTMag.


підписка на розсилку

Підписатися