Вгору

Apple представила iPhone SE 2020

компаніяAppleофіційно представила новийiPhone SE. Компактний смартфон з діагоналлю екрана4,7 дюймауспадковує дизайн Apple iPhone 8. Бічна металева рамка з'єднує між собою дві скляні поверхні. Корпус захищений за стандартомIP67.



дисплейIPSвиконаний в прямокутному дизайні зі співвідношенням сторін16: я, Під ним розташованакнопка «Додому» зі сканером відбитків. На тильній стороні знаходиться єдиний об'єктив основної камери і логотип Apple. Доступно чорне, біле і червоне кольорове оформлення.



Апарат отримав технічно просунуту начинку, що використовується в поколінні iPhone 11. Шість обчислювальних і чотири графічних ядра процесораApple A13 Bionic, Одного з найпотужніших на ринку портативних пристроїв, в апараті з дозволом екрану1334 х 750пікселів забезпечують небачену продуктивність в іграх та інших додатках.



Об'єктив камери на12 МПз діафрагмоюf / 1.8аналогічний що використовується в iPhone 11. Він використовує портретний режим, розмиття фону і здатний записативідео 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Apple iPhone SE підтримує новітні стандарти бездротового зв'язкуWi-Fi 6 і гігабітний LTE. Його акумулятор підтримує швидку і бездротову зарядку.

Старт продажуiPhone SE 2020в США запланований на 24 квітня. Як тільки новий Apple iPhone з'явиться в Україні, його можна буде купити в інтернет-магазиніiTMag.





підписка на розсилку

Підписатися