Вгору

Анонс смартфона Vertu Constellation 2017 року

У січні виробник елітних телефонівVertuпредставив оновлення лінійки смартфонівConstellation. Попередня модель серії була випущена 3 роки тому і вже знята з виробництва. Пристрій успадковує дизайн попередника з невеликими, але ефектними змінами. Електронна начинка при цьому отримала значні поліпшення.

купить Vertu Constellation

Огляд апаратних нововведень Vertu Constellation

Оновлений телефон обзавівся найбільшим і найкращим дисплеєм серед усіх моделей компанії. В діагоналі він має5,5 дюйма, Що незначно збільшує його масу і габарити в порівнянні з попередником. Для виведення зображення використовується матрицяAMOLED WQHD (2560x1440), А поверхня покрита міцнимсапфіровим склом. Швидкісну і довготривалу роботу ОС Android 6.0 і програм забезпечують:
  • процесор Qualcomm Snapdragon 820
  • 4 Гігабайт оперативної пам'яті;
  • 128 ГБ вбудованого накопичувача;
  • акумуляторна батарея на 3220 мАч;
  • зарядка без дротів за стандартом Qi / PMA;
  • швидка зарядка Qualcomm Quick Charge 2.0
телефони оснастилидатчиком відбитків пальців, Для протидії зносу він також захищений сапфіром.

новый Vertu Constellation

Вперше смартфон Vertu оригінал оснащенийдвома слотами наносимо. Можна використовувати обидві картки, або одну SIM і картуmicroSD.

новый Vertu Constellation

На борту з'явилася якісна камера для відео-переговорів на4 МП, Роздільна здатність основної одно12 МП. Застосовано сенсор з поліпшеною світлочутливістю і подвійний LED-спалах.

новый Vertu Constellation

З бездротових можливостей варті уваги платіжний сервісNFC +і доступ до міжнародній системіWi-Fi iPassз десятками мільйонів точок по всьому світу.

Дизайн і матеріали корпусу

Торгова марка дотримується традицію консервативності і наступності зовнішнього вигляду телефонних апаратів. апарат виготовленийз металу з шкіряним покриттям, Застосована ручна обробка. В оформленні нового смартфона стало більше металевих деталей, контури здобули велику плавність і витонченість, форма наблизилася до прямокутної. Задня металева панель виросла в розмірах і виглядає солідніше.

новый Vertu Constellation

Ексклюзивні функції Vertu Constellation

Власникам цих престижних смартфонів доступний ряд унікальних можливостей. Найважливішим із них єслужба Concierge( «Консьєрж»). З його допомогою можна доручити свої справи команді експертів з 24-годинний доступністю. Інші важливі особливості -шифрування повідомлень і переговорів, Бекап і захист даних. Навесні очікується вихід в продажVertu Constellation, Купити оригінал можна буде в найближчі місяці.

новый Vertu Constellation


підписка на розсилку

Підписатися