Вгору

Анонс Apple iPhone 7 PRODUСT(RED) Special Edition

сьоме сімействоApple iPhoneвідрізняється найбільшим в історії компанії колірним різноманітністю. Від самого початкуiPhone 7був представлений в золотом, сріблястому, рожевому кольорі, а чорне забарвлення отримав відразу два варіанти - звичайний і глянсовий. Але компанія зберігала ще один колірний козир в рукаві. Сьогодні, через півроку після першого релізу,iTMagрадий повідомити про вихід нової моделі -Apple iPhone 7 PRODUCT (RED) Special Edition.


Як виглядає червоний iPhone 7?

Червоне оформлення отримали обидва варіанти моделей,iPhone 7іPhone 7 Plus. Вибір відтінку оптимальний: непомітний, інтелігентний, досить темний колір, який прагне від червоного до бордового. У порівнянні з іншими червоними смартфонами варіант Apple виглядає виграшно і дорого.


Лицьова поверхня і логотип - білі, що дає вдалу гру на контрасті. Обідки у верхній і нижній частині апарату стали практично непомітні, їх виділяє лише відсутність відблиску. Апарат виглядає витончено і може сподобається навіть тим, хто зазвичай обходить червоний колір стороною.


Конфігурації Apple iPhone 7 PRODUCT (RED)

Перед нами все той же сьомий айфон і його старший брат зі знаком «плюс», без змін в апаратної частини. Випускаються модифікації з128 ГБ і 256 ГБпам'яті, для молодшої моделі з 32 ГБ червоний колір залишиться недоступний, як і глянсовий чорний онікс.


Світові продажі новинки стартують 24 березня. Частина зібраних від продажу коштів компаніяAppleнаправить на допомогу в боротьбі зі СНІДом в Африці. Інтернет магазинiTMagнадасть своїм клієнтам можливість купити червоний iPhone 7 як тільки апарат з'явиться в Україні.

підписка на розсилку

Підписатися