Наверх

Xiaomi Pad 7 Pro: Нові подробиці про компактний планшет від Xiaomi

Кілька тижнів тому з'явилася перша інформація про Xiaomi Pad 7 Pro, який, за планами, з'явиться на ринку наступного року. Ще один витік надає деякі деталі. Як повідомляє GSMChina, припущено, що Xiaomi Pad 7 Pro був виявлений в коді Mi, де є різні вказівки щодо очікуваних характеристик нового преміального планшета, який буде наступником Xiaomi Pad 6 Pro.


Говорять, що новий пристрій розробляється під кодовою назвою Sheng і має модельний номер N81A. Згідно з витоком, він оснащений 10-дюймовим ЖК-екраном від Tianma. Якщо ця інформація вірна, екран Pad 7 Pro буде трошки менший, ніж 11-дюймовий Pad 6 Pro. Це, ймовірно, призведе до більш компактних розмірів, оскільки рамка екрану, ймовірно, буде не товщою, а скоріше тоншою. Джерело стверджує, що роздільна здатність складає 1480 x 2367, що також менше, ніж у поточної моделі, і частота оновлення 144 Гц, про що говорилося кілька тижнів тому і є такою ж, як у попередника.

Знову згадується Snapdragon 8 Gen 2, який обіцяє більше продуктивності, ніж Snapdragon 8+ Gen 1 з шостого покоління і, таким чином, буде однією з модернізацій. Ззаду встановлено чотири стереодинаміки і подвійну камеру з ширококутним і датчиком глибини. Однак деталі про камери залишаються невідомими. Очікується, що нова операційна система HyperOS на основі Android 14 буде використовуватися як операційна система.

Очікується, що новий Xiaomi Pad 7 Pro буде представлений разом із надходящим флагманським смартфоном Xiaomi 14 Ultra. Згідно з звітом, це заплановано на квітень 2024 року. Однак на офіційному рівні немає інформації на такому ранньому етапі. Витік також стверджує, що новий преміальний планшет, як його попередник Xiaomi Pad 6 Pro, з'явиться на ринку лише в Китаї. Глобально, ймовірно, буде представлений лише Xiaomi Pad 7 як наступник Xiaomi Pad 6.

подписка на рассылку

Подписаться