Наверх

Оновлення Штучного Інтелекту для Siri: Apple готує великий стрибок на WWDC 2024

За новою інформацією від @Tech_Reve, Apple планує провести значне оновлення свого часто критикованого віртуального асистента Siri на WWDC 2024.

Згідно інсайдеру, компанія використовує велику мовну модель (LLM), щоб "повністю перетворити Siri в остаточного віртуального асистента".

Інсайдер передбачає, що розробка цього нового, більш розумного Siri вже в розпалі і буде оголошена на щорічному важливому заході, що припадає на початок червня. Це означає, що оновлений Siri буде готовий до запуску як ключова функція серії iPhone 16 приблизно в вересні.

Це не перший раз, коли ми чуємо чутки про переоснащення Siri на базі ШІ. Вже у вересні The Information повідомляло, що Apple інвестує мільйони доларів щодня, щоб робити Siri значно розумнішою завдяки Штучному Інтелекту та можливості автоматизувати багатоетапні завдання за допомогою одного голосового командування.

Лише кілька тижнів тому Марк Гурман з Bloomberg підтвердив ці чутки, стверджуючи, що Apple впроваджує генеративний ШІ на своїх пристроях після того, як вони пропустили цю тенденцію.

Хоча асистент Siri в свій час визначав стандарти, його перевершують конкуруючі асистенти від Google та Amazon, а використання Microsoft ChatGPT в останні часи стало значною революцією. Логічним виглядає рішення вдосконалити інтуїтивного, але обмеженого Siri, внесучи в нього подібне передове оновлення.

подписка на рассылку

Подписаться