Наверх

Новий вимір занурення з Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition

Новий ноутбук Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition вразив світ на виставці CES 2024. Це дивовижна новинка, що має стереоскопічний 3D дисплей, технологію, яку ми бачили на дорогих ноутбуках, але не на такому доступному за ціною пристрої. Найкраще в тому, що для роботи з цією технологією вам не потрібні 3D-окуляри.

Технологія SpatialLabs працює завдяки ексклюзивному апаратному забезпеченню, яке робить зміст на екрані тривимірним. Він підтримує роздільну здатність 4K UHD (3840×2160), і екран ноутбука має бути кришталево чистим, щоб користувачі отримали дивовижний 3D-досвід. Я дуже захоплений переглядом цього в реальному житті! Цей ноутбук підходить для художників 3D, як показала нам компанія.

KSP1-2

Дисплей на ноутбуку Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition підтримує 100% охоплення кольорів Adobe RGB, що робить його ідеальним для творців контенту. Яскравість сягає 380 ніт. Пам’ятайте, що Acer надав дисклеймер щодо роздільної здатності, стверджуючи, що 2D-контент відображається у 4K, тоді як 3D-контент відображається у роздільній здатності 2K (1920×2160).

За словами Acer, стереоскопічний 3D-ефект створюється за допомогою "спеціальних оптичних лінз та технології відстеження очей для створення унікального 3D-досвіду." Ці ноутбуки серії SpatialLabs Edition вже раніше були представлені Acer. Однак, як ми вже сказали, ми бачили їх на досить дорогих ноутбуках, і ця нова модель Aspire 3D 15 виходить на ринок за дуже доступною ціною, якщо врахувати технології, якими вона оснащена.

Новий ноутбук Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition призначений для продуктивності. Він не має останнього покоління процесорів Intel Core Ultra, але поставляється з архітектурою Raptor Lake на базі процесора Intel 13th Gen i7-13620H. Цей процесор i7 13-го покоління все ще має вражаючу потужність, з конфігурацією ядер 10 та потоків 16 і максимальною частотою турбо до 4,90 ГГц.

KSP1-1

Ноутбук Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition оснащений мобільною GPU RTX 4050 від Nvidia. Все це охолоджується за допомогою подвійного вентилятора та трьох мідних теплових трубок в TwinAir охолоджувальному дизайні від Acer.

Оперативна пам'ять розрахована на 32 ГБ пам'яті DDR5. Щодо зберігання, тут можна отримати до 2 ТБ SSD. Ноутбук підтримує Thunderbolt 4 на своєму порту USB Type-C. Решта портів включає 1x HDMI 2.1, Ethernet та 3x порти USB 3.2 Type-A.

Новий ноутбук Acer Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition вже доступний в Україні. Приблизна ціна становить $1399. 

Він має сучасні функції штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, Acer Purified View (покращення відеодзвінків за допомогою штучного інтелекту) та Acer PurifiedVoice (зменшення шуму від голосу за допомогою штучного інтелекту). Загалом, це дуже цікавий ноутбук, який здатний привернути увагу, коли вийде на ринок.

Якщо ви мене питаєте, я хочу цей ноутбук більше, ніж будь-який інший через технологію 3D-дисплея. На цей момент я знаю, що 3D-дисплей компенсує всі його недоліки. За допомогою функцій, таких як SpatialLabs Go і SpatialLabs player, Acer каже, що ви можете навіть перетворити 2D в 3D-контент!

подписка на рассылку

Подписаться