Наверх

Apple відкрила передзамовлення на нову гарнітуру Apple Vision Pro

Apple відкрила передзамовлення на свою нову гарнітуру Apple Vision Pro, пропонуючи споживачам кілька варіантів за ціною та додаткові опції. Базова модель гарнітури доступна за $3499, а моделі з внутрішніми накопичувачами на 512 ГБ і 1 ТБ коштують відповідно $3699 і $3899. Можливість додавання додаткових аксесуарів може збільшити загальну вартість до $4800.

У комплекті з гарнітурою йдуть різні аксесуари, такі як ремінець для оголов'я, акумулятор, серветка для протирання екрану, блок живлення та кабель USB-C для зарядки. Покупці також можуть додатково придбати різноманітні аксесуари, такі як дорожній кейс, додатковий акумулятор, лінзи Zeiss, насадки Extra Light Seal, подушечки Extra Light Seal, кліпса для кріплення акумулятора Belkin, додаткові ремені та кабелі для зарядки, а також блоки живлення.

Для передзамовлення гарнітури знадобиться сканування обличчя за допомогою FaceID на iPhone або iPad для точної настройки. Покупцям також слід заповнити анкету щодо свого зору та типів коригуючих лінз, якщо вони необхідні.

Apple Vision Pro працює на базі VisionOS і оснащена процесором Apple M2 і допоміжним чіпом Apple R1. Управління гарнітурою здійснюється за допомогою жестів очима і руками, а також голосових команд через Siri. Компанія позиціонує гаджет як "просторовий комп'ютер", який здатний об'єднувати цифрові медіа з реальним оточенням.

Очікується, що поставки Apple Vision Pro розпочнуться 2 лютого, але через великий попит і високу популярність гарнітури перші запаси розкупили всього за вісімнадцять хвилин після відкриття передзамовлень. Клієнтам, які зробили замовлення в перші хвилини, обіцяно отримати свої пристрої 2 лютого 2024 року, тоді як для інших терміни поставок почали зсуватися на березень і квітень.


подписка на рассылку

Подписаться