Наверх

Apple офіційно оголосила дату випуску Apple Vision Pro в Сполучених Штатах.

На 2 лютого 2024 року компанія Apple оголосила про випуск свого нового продукту - мішаного реальності гарніту Apple Vision Pro, який буде доступний в усіх магазинах Apple у США та в онлайн-магазині Apple Store в США.

Apple Vision Pro - це гарнітура віртуальної реальності вартістю $3,499, створена для введення "просторового обчислення" для споживачів. Вона має можливості доповненої реальності, але може легко перемикатися в віртуальну реальність за допомогою регулятора на гарнітурі. Попереднє замовлення на Apple Vision Pro розпочнеться 19 січня о 5 ранку за тихоокеанським часом / 8 ранку за східним часом / 13 годині за лондонським часом.


"Ера просторового обчислення настала," - сказав головний виконавчий директор Apple Тім Кук. "Apple Vision Pro - це найбільш передовий пристрій споживчої електроніки, який коли-небудь був створений. Його революційний та магічний інтерфейс користувача переосмислить спосіб, яким ми з'єднуємося, створюємо та досліджуємо."

Apple особливо відзначила функцію Environments гарнітури Vision Pro. Тут ви можете віртуально відвідати динамічні пейзажі, такі як національні парки Haleakalā, Joshua Tree та Yosemite, а також поверхню Місяця. Ви також можете використовувати тривимірний інтерфейс для відображення додатків бічно один біля одного будь-якого розміру. Apple повідомила, що на Apple Vision Pro доступно понад мільйоні знайомих додатків для iOS та iPadOS, які автоматично працюють з новою системою введення.

Щодо ігор, користувачі можуть отримати доступ до ігор в App Store, як і очікувалося. Вони будуть грати на екрані будь-якого розміру, якщо замовник того побажає. Але також будуть нові "просторові" ігри, такі як Game Room, What the Golf? та Super Fruit Ninja, які "використовують потужні можливості Apple Vision Pro для трансформації простору навколо гравців, пропонуючи унікальні та захоплюючі геймплейні враження."

Ось інформація про запуск:

Apple Vision Pro буде доступний починаючи з $3,499 (США) з обсягом пам'яті 256 ГБ. Попередні замовлення на Apple Vision Pro розпочнуться у п'ятницю, 19 січня, о 5 ранку за тихоокеанським часом, з наявністю з 2 лютого. Apple Vision Pro буде доступний в усіх магазинах Apple у США та в онлайн-магазині Apple Store в США. Оптичні вставки ZEISS - Readers будуть доступні за $99 (США), а оптичні вставки ZEISS - Prescription - за $149 (США). Apple Vision Pro постачається зі знімним Solo Knit Band та Dual Loop Band - надаючи користувачам два варіанти для найкращого для них розміру. Apple Vision Pro також включає Light Seal, дві Light Seal Cushions, накладку Apple Vision Pro для передньої частини пристрою, полірувальну серветку, батарею, USB-C кабель для зарядки та USB-C адаптер живлення.


подписка на рассылку

Подписаться