Вгору

Огляд Motorola Google Nexus 6


Дизайн

Nexus 6 поки що не отримав ніяких номінацій дизайнерських премій, однак виглядає гаджет дуже стильно. Це величезний і потужний смартфон з похилою задньою кришкою з тактильно приємного на дотик пластика «soft-touch». У лицьовій орієнтації він зручно лежить в руках завдяки добре продуманим скосам на бічних гранях. І це робить Nexus 6 дуже зручним гаджетом для ігор і відео.
Смартфон Nexus 6 володіє монолітним корпусом, тому єдина SIM карта в форматі (nano) розташовується в каретці на верхньому торці. Для зручності виробник забезпечив покупця, спеціальним ключем який йде в комплекті. Ну а якщо його не виявиться під рукою, то вам допоможе звичайна швейна голка, або вигнута скріпка.


Навіть після всіх змін пройшли в кадровому складі компанії Motorola, дизайнерська команда продовжує свою роботу в тому ж дусі, і ось як раз цей відділ завжди радував нас. Це підтверджено тим, що гаджет оснащений такими приємними рішеннями як скоси на гранях, подвійний спалах, яку акуратно розташували в обідку навколо камери, кнопки з різною текстурою, що відмінно позначається при натисканні на них в темряві, ви їх просто не сплутаєш!
Динаміки, знайшли своє місце зверху і знизу дисплея, і радують око тим, що над ними вбудовані декоративні смужки з металу, які в свою чергу на рівній поверхні захищають екран від потертостей.



дисплей

У смартфоні Nexus 6 встановлений 5,96-дюймовий дисплей, який має дуже гарне дозвіл 2560х1440 пікселів. У ньому представлена ​​AMOLED-матриця, що відображає кольорову гамму з невеликим перекосом в «теплий» відтінок. З запасом яскравості, а так же кутом огляду, все на гідному рівні, навіть при перегляді на сонці дискомфорту ви не відчуєте.



AMOLED-дисплей Nexus 6 надає своєму користувачеві яскраві і насичені кольори. Ігри ж з реалістичною графікою, як і медіа-контент створюють ефект як ніби ви дивитеся не на екран, а прямо на сцену баталії. Завдяки високій роздільній здатності ніяких спотворень шрифту ви не побачите, зображення дуже чітке, тут навіть якщо і захотіти знайти вада, то у вас просто не вийде. У AMOLED присутній цікава фішка, коли ваш дисплей відключений, він може виводити невеликі за своїми розмірами повідомлення, що дуже зручно.



продуктивність

Начинка смартфона це найпотужніший 4-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 805, що працює на частоті 2,7 ГГц, в ролі графічного прискорювача виступила Adreno 420, з підтримкою стандартів OpenGL ES 3.1 і DirectX 11. Завдяки цьому вам не доведеться відчути недолік продуктивності в іграх, і в додатках. Для плавної роботи виробник наділив цей гаджет аж трьома гігабайтами оперативної пам'яті, а недолік слота microSD компенсований щільним об'ємом накопичувачів 32 ГБ або 64 ГБ.


Сучасні ігри такі як, гонки та інші розваги дуже реалістичні, швидко вантажаться, і все це без «гальм». Але температура так само не варто на місці, і смартфон помітно гріється, хоч і не так критично як здається на перший погляд.
Тести порадували нас високими показниками, Nexus 6 перебуваючи в ігровому режимі займає верхні рядки в 3D Mark (21249 балів) і Antutu (50379 балів). У Epic Citadel з графічного прискорювача вдалося вичавити 55 FPS. І це дуже високий показник на даний момент.



Android

Для Nexus 6 вийшла прошивка з Android 5.1, в якій відразу помітна відсутність швидкої посилання на Google Play з меню додатків, а так само пропажу звідти ж віджетів. Благо тепер вони налаштовуються прямо на робочому столі, викликавши меню протяжним тапом у вільній області. Радує і те, що з'явилася можливість побачити більш детальну інформацію про точки доступу Wi-Fi і доступних Bluetooth-пристроях. Ну а самим цікавим рішенням на мій погляд стало те що, Android 5.1 для апаратів з дисплеями AMOLED запропонував розміщення на екран в стані блокування годин і повідомлень. Відбувається це, як тільки ви берете смартфон в руки, або просто торкаєтеся його.

Камера

Сенсор основної камери становить 13 Мп, з автофокусом і подвійним спалахом досить високої яскравості. Зйомка відео, на вищому рівні, і робить з вас режисера навіть без відповідної освіти. Фронтальна камера для зручності відеодзвінків має дозвіл 2 Мп, що цілком вистачить і для тих же модних «selfie». Відео пишеться в 4K-дозволі. Картинка виходить дуже хорошої якості, і перегляд буде приємним навіть на екрані монітора. Навіть нічна зйомка виходить відмінної якості, і без всяких налаштувань і маніпуляцій гаджет автоматично вибирає найкращий варіант із запропонованих режимів. Опція придушення шумів відпрацьовує свою присутність на 100%, і робить картинку дуже привабливою.

акумулятор

Вбудований акумулятор дуже щільний, і має ємність аж 3220 мАг, якого цілком вистачає на цілий день роботи, або на 5-6 годин при перегляді медіа, а так же ігровому процесі. Якщо підійти до питання економії енергії з високою скурпулезностью, то налаштувавши енергозберігаючий режим користувач продовжить автономію на досить тривалий час. Використовуйте функцію швидкої зарядки, яка забезпечує до 6 годин роботи від 15 хвилин зарядки!




З радістю повідомляємо Вам, що в нашому магазині вже представленаMotorola Nexus 6,в різній колірній гамі, і щільністю пам'яті, яка чекає свого володаря! Приємних покупок!

підписка на розсилку

Підписатися